Nieuwsbericht 16-12-2021

Beste lezer(s),

Het is een tijdje rustig geweest op de site van Duurzaam Kloosterveen. Dat betekend niet dat we niets gedaan hebben. De vele werkgroepen, die door de gemeente in het leven geroepen zijn, vergen veel van onze tijd en inzet. We doen het graag!

Een goede voorlichting en eerlijke informatie staan voor ons centraal. Ook een goede communicatie/participatie met wijkbewoners en andere belangstellenden zijn voor ons belangrijke zaken. We houden de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Voordat we informatie plaatsen op onze site wordt dit zorgvuldig gecheckt door onze deskundigen. Soms kan het daarom wat langer duren voordat wij reactie kunnen geven op nieuws. Denk bijv. aan de HT warmtepomp van Vattenfall. Op dit moment zijn we hier druk mee bezig en zodra we hier iets over kunnen zeggen dan zullen we dat zeker doen.

Waar we wel iets over willen en kunnen vertellen is over het energiebureau Witteveen&Bos die afgelopen maandag hun eerste bevindingen met ons en andere wijkbewoners hebben gedeeld. Een verslag hiervan vind je onder het hoofdstuk: Brieven en Rapportages.

We blijven iedereen op de hoogte houden en we nodigen jullie graag uit om ervaringen t.a.v de energietransitie visie met ons te delen, zowel positief als negatief.

Groet,

Anita de Rijke
06-28803024

2 gedachten over “Nieuwsbericht 16-12-2021

 • december 18, 2021 om 3:36 pm
  Permalink

  Beste mensen van duurzaam.
  We vinden het geweldig dat jullie je zo inzetten voor onze mooie wijk. Helemaal top­čśâ

  Beantwoorden
  • december 20, 2021 om 7:32 pm
   Permalink

   Goede Avond,

   Hartelijk dank, we doen het graag.

   Met vriendelijke groet,

   Joel

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *