Nieuwsbericht 17-7-2021

Beste Lezer(s),

Vanmiddag is bij alle inwoners van Kloosterveen een brief van de Gemeente Assen bezorgd. In deze brief wordt gesproken over het Addendum. Dit Addendum is afgelopen week door het College van B&W vastgesteld en zal in september door de gemeenteraad besproken worden.

U wordt uitgenodigd door de Gemeente Assen om vragen te stellen over het Addendum in diverse online en fysieke bijeenkomsten. De datums en tijdstippen vindt u in de brief.

In samenspraak met de Gemeente Assen willen wij, namens Duurzaam Kloosterveen, u erop wijzen dat deze bijeenkomsten alleen bedoeld zijn om vragen over het Addendum beantwoord te krijgen. Er zullen geen medewerkers van de Gemeente Assen bij u aan gaan bellen.

Vragen over techniek en/of kosten kunnen op dit moment niet door de Gemeente Assen beantwoord worden. Ten eerste omdat het Addendum nog niet is vastgesteld door de gemeenteraad en ten tweede omdat de techniek en kosten nog verdere uitwerking nodig hebben. Het team van Duurzaam Kloosterveen zal binnenkort op onze site tips geven wat te doen en welke vragen u mogelijk kunt stellen wanneer de Gemeente Assen bij u aanbelt. Nogmaals zover is het nog niet, maar we willen u er graag alvast op voorbereiden.

Duurzaam Kloosterveen zal geen actieve rol hebben tijdens deze meetings vanuit de Gemeente Assen.

Ondertussen is bij een ieder van U wel bekend dat wij open staan voor vragen/suggesties enz. U kunt ons bereiken via mail/app/telefoon.

Groet, namens Duurzaam Kloosterveen,

Anita de Rijke

06-28803024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *