Nieuwsbericht 20-12-2021

Beste Lezer(s),

Zoals al eerder beloofd dan nu het artikel over de warmtepomp. Onze technici hebben het zo goed mogelijk proberen uit te leggen. Het artikel staat onder het hoofdstuk: Achtergronden – LT en HT warmtepompen. Mocht er naar aanleiding van het artikel vragen zijn, aarzel dan niet om te mailen/bellen/appen.

Uiteraard blijven we nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie nauwlettend in de gaten houden. We zullen je wanneer daar aanleiding toe is, op onze site, tekst en uitleg geven. 

Het afgelopen jaar hebben we ons ingezet voor de inwoners van Kloosterveen. Aanleiding is natuurlijk de energietransitie visie warmte, waar een Addendum aan is toegevoegd. Heb je het Addendum nog niet gelezen, kijk dan op onze site onder het hoofdstuk: Brieven en rapportages – Addendum warmtetransitie visie Assen.

Doel is en blijft voor de werkgroep een transitie die transparant, eerlijk en samen met wijkbewoners gestalte wordt gegeven. Voorop staat: geen dwang en alleen jij als woningbezitter bepaald wanneer en hoe/wat je gaat doen t.a.v. verduurzaming.

Ook in het komende jaar zullen we ons blijven inzetten voor onze mooie wijk. We gaan nu even van een korte vakantie genieten, maar we zijn en blijven altijd bereikbaar voor vragen enz.

Ik wens jullie, mede namens team Duurzaam Kloosterveen, hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en liefdevol 2022!!!

Groet,

Anita de Rijke

06-28803024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *