Nieuwsbericht 3-2-2022

Beste Lezer(s),

Begin januari hebben Dick van de Brand en ondergetekende een bezoek gebracht aan installatiebedrijf Jongsma in Assen. Een uitgebreid verslag van dit bezoek vind je onder het hoofdstuk: Brieven en Rapportages of zie link.

Afgelopen 26-1 hebben we een online meeting gehad met de communicatie/participatie werkgroep. Zoals bekend zitten we hier samen met wijkbewoners en de gemeente te werken aan een communicatie/participatie plan. Dit plan, voorzien van alle commentaren, wordt komende week aangeboden aan het college. Na de gemeenteraadsverkiezingen zal hier verder door het college over gesproken worden met de gemeenteraad. Zodra het mogelijk is zullen wij dit plan op onze website plaatsen. Ik hou je op de hoogte!

De kosten/techniek werkgroep zal 24-2 weer bijeenkomen. Zoals het er nu naar uitziet zal dit plaatsvinden in het MFA in de Kloosterveste. Fijn om elkaar fysiek te spreken. Op de agenda zal o.a. het rapport van Witteveen&Bos staan.

Komende woensdag (9-2) zal de werkgroep weer een gesprek hebben met wethouder Dekker en wethouder Vlieg. Het gesprek had al eerder plaats moeten vinden, maar Corona gooide roet in het eten. We zullen uiteraard spreken over de ontwikkelingen in Kloosterveen, maar ook de wijk Lariks zal ter sprake komen. In deze wijk staat aan de Ellen een flat die verwarmt wordt middels een warmtepomp. Nadat wij, Dick en ik, verontrustende verhalen hoorden over mensen die daar in de kou zitten, hebben we een bezoek gebracht aan de flat. Helaas bleken de verhalen te kloppen. We komen hier z.s.m. met een uitgebreid verslag op terug.

Heb je vragen en/of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Groet,

Anita de Rijke

06-28803024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *