Nieuwsbericht 3-6-2022

Beste Lezer(s),

Afgelopen 16 maart hebben Dick van den Brand en ik uitleg gegeven aan de cliëntenraad van Vaart Welzijn over onze werkgroep. Het doel was voornamelijk het geven van informatie over de energietransitie en het beantwoorden van vragen.

Een prettige ontmoeting waarbij we, hopelijk, de aanwezigen verder hebben kunnen helpen.

Woensdag 16 maart was in alle opzichten een bijzondere dag. Zoals velen van jullie ongetwijfeld weten stond ik als kandidaat raadslid op de kieslijst van ASSEN CENTRAAL. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een beëdiging als raadslid op 30 maart j.l. In de afgelopen periode is mij een aantal keren gevraagd of ik dan stop met mijn werk voor de werkgroep Duurzaam Kloosterveen. Antwoord hierop is: Nee!!! 

Als raadslid kan ik juist mijn kennis op het gebied van de energietransitie, die ik dankzij mijn deskundige collega’s in het team heb gekregen, niet alleen gebruiken voor Kloosterveen, maar voor heel Assen. Wat wel gaat gebeuren is dat ik iets minder op de voorgrond ga treden als lid van de werkgroep. De stukken die we vanaf nu op de site plaatsen zullen niet meer door mij ondertekend worden. Dit om elke schijn van belangenverstrengeling of wat dan ook te vermijden. Wat overigens niet betekend dat ik niet meer benaderbaar ben. Ik zou juist het tegenovergestelde willen zeggen. Naast de energietransitie ben ik ook een groot voorvechter van communicatie en participatie.

Op de site hebben we weer een aantal interessante stukken geplaatst. Het ene gaat over de aanschaf van zonnepanelen en het andere over de hybride warmtepomp. Ook de, op dit moment hoge gasprijzen zijn voor ons aanleiding geweest om er een stuk over te schrijven.

We blijven onze uiterste best doen om zo adequaat mogelijk te anticiperen op de nieuwsberichten, maar je begrijpt dat we wel de tijd nemen om onze stukken feitelijk juist te laten zijn. We hebben een breed netwerk die we geregeld vragen om advies.

Je kunt de stukken vinden onder Persberichten en Nieuws, Kosten & achtergronden.

Vragen en/of opmerkingen kun je stellen via onze site, maar mocht je liever persoonlijk contact hebben, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Groet,

Anita

Links naar de stukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *